Even voorstellen!

Ik ben Jildou Renkema en Studio Kwetter is mijn kleine en gezellige ontwerpstudio. Leuk om kennis met je te maken!

 

Passie

Vrolijke, sprankelende en originele illustraties maken, dat is mijn passie! Bijna mijn hele leven lang houd ik mij bezig met tekenen en schilderen. Ik houd van het maken van mooie dingen. Vol enthousiasme stort ik mij dan ook op het ontwerpen van de geboortekaartjes van Studio Kwetter. Deze geboortekaartjes zijn er in vele soorten en maten, en vaak nèt even wat anders dan anders. Op deze manier is er altijd wel een origineel kaartje dat bij jullie kindje past!

 

 

Werkwijze

Alle kaartjes maak ik met liefde. Ik teken of schilder ze met de hand en bewerk ze vervolgens om tot het mooiste resultaat te komen. Bijzonder aan mijn aanbod is de mogelijkheid tot aankoop van een ècht uniek kaartje. Dat wil zeggen dat je een ontwerp afkoopt tegen een meerprijs. Desbetreffend kaartje wordt dan nooit meer verkocht. Op deze manier krijgt jullie kleintje een uniek geboortekaartje! Naast de mogelijkheid tot aankoop van een uniek kaartje bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid om 'gewoon' een origineel kaartje te bestellen. 

 

Ook wanneer je heel specifieke wensen hebt, ben je bij Studio Kwetter aan het juiste adres. Een op maat gemaakt geboortekaartje behoort namelijk ook tot de mogelijkheden. Hier vind je meer informatie over maatwerk geboortekaartjes!

 

Persoonlijke service staat bij mij centraal, alle kaartjes maak ik zelf voor je op maat en als je vragen hebt krijg je een persoonlijk antwoord. Dit geldt natuurlijk ook voor maatwerk: jouw persoonlijke wensen staan centraal. Een op maat gemaakt kaartje is altijd het resultaat van een samenwerking tussen jou en mij. 

 

Visie

Ik streef naar een mooi resultaat waar jij je in kunt vinden en waar jij enthousiast van wordt. Ondernemen is voor mij het volgen van mijn passie en het blij maken van klanten zoals jij. Daar word ik ontzettend blij van!