Maatwerk

Op zoek naar een wel heel speciaal geboortekaartje? Een kaartje in de stijl van Studio Kwetter, maar dan gemaakt naar jullie wensen? Er is van alles mogelijk! Hieronder vind je informatie over het bestellen van een op maat gemaakt geboortekaartje. Houd er wel rekening mee dat de totale levertijd - vanaf het doorgeven van je wensen tot aan het uiteindelijke kaartje - langer is dan een geboortekaartje dat je uit de bestaande collectie bestelt. Het is daarom handig om ruim voor de geboorte van je kindje het bestelproces in gang te zetten. 

 

Hoe werkt het bestellen van een maatwerk geboortekaartje?

 

1. Stuur een e-mail naar info@studiokwetter en geef aan dat je een op maat gemaakt geboortekaartje wilt bestellen. Vervolgens geef je aan hoe jullie geboortekaartje er uit moet komen te zien:

 

- de afmeting van het kaartje. Hier vind je voorbeelden van formaten.

- de papiersoort. Hier vind je een overzicht van papiersoorten waaruit je kunt kiezen.

- de hoeveelheid kaartjes die je nodig hebt.

- wat je op je geboortekaartje wilt (bijvoorbeeld een bepaald dier, een landschap, een voertuig, iets met een foto, een patroontje etc. Het kan ook zijn dat je ergens een leuk idee hebt gezien, stuur dan gerust een foto/afbeelding mee).

- eventueel bepaalde kleuren.

- wat voor lettertype(s). Hier vind je een overzicht van lettertypes waaruit je kunt kiezen. Je kunt de nummers van de lettertypes en tekst die je in een bepaald lettertype wilt, doorgeven.

- tekst en gegevens voor op je kaartje, zoals jullie namen en een gedichtje. Hier vind je een overzicht van gegevens die vaak op een kaartje staan.

- Of je ook bijpassende enveloppen wilt, in welke kleur en hoeveel.

 

Geef ook even je persoonlijke gegevens (naam, adres, etc.) en uitgerekende datum door, zodat we je goed van dienst kunnen zijn.

 

2. Na ontvangst van je wensen krijg je een offerte toegestuurd. Zodra je hiervoor akkoord geeft wordt je kaartje ontworpen!

 

3. Vervolgens krijg je een digitale proefversie van het kaartje in een pdf-bestand toegestuurd. Kijk of je het kaartje zo mooi vindt en laat het eventueel aan iemand anders lezen om typ- of spelfouten te voorkomen. Nadat je je eventuele aanpassingen etc. hebt doorgegeven, kan je kaartje nog één keer worden aangepast. Hierna krijg je de definitieve kaart in pdf-bestand toegestuurd. Na je akkoord op deze laatste versie krijg je de proefdruk in print thuisgestuurd.

 

4. Als je kindje is geboren, geef je de laatste gegevens voor de kaart door. Dit kan via info@studiokwetter.nl. Het is handig om daarbij je bestelnummer te vermelden. Je krijgt dan nog één keer een allerlaatste pdf van de kaart toegestuurd. Controleer nog even heel goed of alle gegevens, cijfers en lettertjes kloppen. Als alles klopt stuur je een e-mail voor akkoord. Nadat ook je betaling binnen is bij Studio Kwetter wordt het kaartje gedrukt. Het is verstandig - zo mogelijk - de betaling al voor de geboorte te doen, zodat het kaartje meteen gedrukt kan worden. Je kaartje kan meestal binnen 3 werkdagen worden geleverd.

 

Wat kost een op maat gemaakt geboortekaartje?

De kosten zijn natuurlijk afhankelijk jouw wensen, de afmeting van het geboortekaartje en de papiersoort. Je hebt al een maatwerk geboortekaartje vanaf € 200 incl. BTW. Dit zijn 50 dubbele kaartjes van 13x13 cm van 350 grams mat of glad wit karton. Om goed te weten waar je aan toe bent, krijg je een offerte toegestuurd voordat er een ontwerp wordt gemaakt.